duminică, 25 februarie, 2024

Basescu catre Ponta:”Ai fost un las”

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, despre demisia lui Victor Ponta din functia de premier dupa protestele organizate in urma tragediei din clubul Colectiv.

Traian Basescu a respins scenariile dezvaluite de Ponta, conform carora acesta ar fi renuntat la functie pentru ca a aflat ca s-ar fi pregatit manifestatii violente si a precizat ca fostul premier a plecat ”ca un las” din fruntea guvernului.

”Oricat de luptator este, domnul Ghita incearca in mod incorect sa apere un premier care a abdicat. Cei care au lasat sa se instaleze un guvern tehnocrat si l-au votat sunt cei din PSD. Este o minciuna ca premierul a primit informatii ca nu stiu ce teroristi vin si dau foc la primarii.

Asta este scaparea mincinosului Ponta, scaparea publica, s-a gandit el sa creeze o poveste. Victor Ponta are multa imaginatie. O functie nu se abandoneaza in mod necinstit, iar el a fost un las care si-a abandonat functia fara sa fie teroristi. Povestea pe care o construiti acum, dupa un an de la eveniment, ca nu stiu ce teroristi erau acolo, n-o mai folositi domnule Ghita. Stiu ce informatii s-au dat lui Ponta.

El a fost pur si simplu las. Nu are nicio scuza Victor Ponta ca a demisionat ca un las pentru 30 de mii de oameni. Povestea pe care ati inventat-o, o inventati pentru a apara onoarea unui las, punct. (…)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img