Klaus Iohannis a SPULBERAT PSD la Palatul Cotroceni

0
56

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la Palatul Cotroceni, că în timp ce Guvernul Ludovic Orban a făcut ce trebuie în criza generată de coronavirus, nu toți politicienii au reacționat responsabil:

„Avem un contraexemplu mare cat Casa Poporului – modul in care unele partide si lideri au inteles sa foloseasca aceasta nenorocire pentru castigul lor electoral. In Parlament, fie ca s-a lucrat video, la distanta, fie ca s-au adunat cativa, am vazut un spectacol ciudat, sinistru, un festival deplorabil instrumentat de aceiasi politicieni care si inainte de criza au avut un comportament nociv si demagocic, oameni care au lasat Romania fara bani.

Banii romanilor au fost risipiti de guvernele PSD-iste, in loc sa fie investiti unde aduceau castig pentru toata tara. E trist ca dupa ani si ani de guvernari pesediste sa ne gasim in fata unei epeidemii cu stocurile goale si tot aceiasi pesedisti sa strige in Parlament ca eu si guvernul nu facem ce trebuie. Este ceva jalnic.

Vin aproape zilnic cu initiative care mai de care mai populiste, vor sa ofere tot, ca doar nu dau de la ei (…) masuri populiste imposibil sa fie puse in practica

Se catara pe spaimele oamenilor si voteaza legi inaplicabile doar pentru a a castiga capital electoral. Este ceva jalnic. De unde sa dam? Putem sa dam cat este. Iar acesti politicieni nu au invatat nimic din greselile trecutului si compromit prin acest comportament populist viitorul intregii natiuni, viitorul generatiilor de romani care vor veni dupa noi. Eu nu voi tolera asa ceva”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.