Ce contine un hamburger

0
90

Analizand 258 de esantioane de carne tocata, chiftele congelate si burgeri proveniti
de la 22 de comercianti, compania americana de testare a produselor alimentare, Clear Labs. , ne surprind cu rezultatele obtinute.

Trei esantioane s-au dovedit pozitive pentru ADN-ul de sobolan, în timp ce unul continea urme de ADN uman.

Treisprezece la suta dintre probe au fost încadrate ca fiind cu probleme, procentul crescand la 23 la suta atunci cand au fost testate produsele vegetariene. Doi la suta dintre acestea prezentand urme de carne de vita.

În privinta sanatatii consumatorului, 4,3 la suta dintre probe au continut urme de ADN patogen, provenit de la virusuri sau bacterii.
Relevante au fost cazurile în care produsele analizate contineau atat substituienti si ingrediente nespecificate cat si o etichetare nutritionala incorecta.

Aproape 40 la suta dintre ele aveau mai multe calori decat cele mentionate, 49 la suta depasind în medie cu 4,2 grame carbohidratii specificati.

si astea sunt rezultatele pentru hamburgeri comercializati în Statelel Unite. Cum ar arata o testare similara a celor autohtone.

Mai multe detalii referitoare la rezultatele studiului, puteti gasi pe site-ul Clear Labs.