miercuri, 29 mai, 2024

Ce se intampla cu sotia lui Ion Iliescu! Care este adevaratul motiv pentru care nu a mai fost vazuta doamna Nina!

Distribuie:

Publicat:

Sotia lui Ion Iliescu nu a mai aparut in public de foarte mult timp. Nina, femeia care i-a fost alaturi fostului presedinte de la 18 ani, se deplaseaza foarte greu din caza unor probleme la picioare.

O prezenta discreta, Nina Iliescu a “mostenit”, dupa Revolutie, o functie neonorifica insa cu un puternic impact asupra psihicului romanului. Este vorba de “prima doamna” a tarii, pozitie ocupata inainte de 1989 de Elena Ceausescu, sotia satrapa a fostului dictator. Discreta, partenera de viata a lui Ion Iliescu a evitat sa se afiseze in public, putinele sale aparitii in fata camerelor de luat vederi fiind la bratul fostului presedinte, in special in zilele de vot. In ultimii ani, Nina Iliescu nu a mai fost vazuta, iar Ion Iliescu s-a prezentat singur la urne.

Probleme cu picioarele

S-a aflat motivul pentru care doamna Iliescu nu a mai fost vazuta in public. De ceva timp, doamna Nina intampina probleme mari cand trebuie sa se deplaseze. Sufera de o boala a picioarelor, “un fel de artroza”, asa cum au dezvaluit apropiatii. “Merge foarte greu si are picioarele deformate, iar din aceasta cauza iese din casa destul de rar”, au spus prietenii familiei Iliescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img