marți, 30 aprilie, 2024

Cel mai bun prieten al lui Liviu Varciu rupe tacerea! Ce spune despre relatia dintre Liviu si Anda Calin

Distribuie:

Publicat:

Daca pentru unii despartirea lui Liviu Varciu de Anda Calin a fost o surpriza, ei bine prietenii lor nu au fost socati de aceasta decizie, ba chiar se asteptau la asta. Andrei Stefanescu, unul dintre prietenii lui Liviu a facut dezvaluiri din intimitatea celor doi.

„E o despartire anuntata pentru ca stim cu totii ca lucrurile n-au fost prea roz in viata lor de cuplu. Din pacate pentru ei, se strica o familie. Dar poti sa spui si din fericire, pentru ca atunci cand doi oameni nu se mai inteleg, e mai bine pentru fiecare dintre ei sa-si urmeze drumurile. (…) A fost o relatie destul de tumultoasa si cu nabadai. Va spun sincer, eu cand am vazut-o prima data pe Anda, mi-a placut foarte mult de ea si i-am zis si lui Liviu. I-am zis ca e o fata cu care chiar merita sa ai o relatie.

El era foarte indragostit de ea, am simtit ca s-a schimbat cand a cunoscut-o. Nu pot sa-l acuz ca a tratat-o ca pe o aventura. Dupa care a ramas insarcinata si a fost nevoie ca lucrurile sa devina mai serioase. Dupa ce a nascut, lucrurile s-au schimbat. Si plecarea lui Liviu in Asia, sunt convins ca si Andei i-a fost greu. Nici lui Liviu nu i-a picat bine plecarea. (…) Si sigur ca daca mai sunt si discutii acasa si mai si pleci o luna si ceva, (…) lucrurile se agraveaza.

Eu il stiu foarte bine pe Liviu si spun sincer ca pe langa caracterul pe care il are el, are un suflet foarte bun si si-a dorit foarte mult sa salveze relatie. Discutiile dintre ei (n.r. Liviu si Anda) erau aprinse, dar (…) si-a dorit foarte mult sa salveze relatia. A facut toate sacrificiile de pe Pamant ca sa-i fie bine fetitei”, a spus Andrei Stefanescu.

Liviu Varciu, mesaj emotionant prin care a anuntat despartirea de Anda Calin
Liviu Varciu este cel care a declarat ca decizia a venit dupa ce si-au dat seama ca nu se potrivesc, si nu se pune problema infidelitatii.

“Dragi prieteni, asa cum ma stiti, eu sunt un om sincer. Stiu ca mereu v-a placut asta la mine si nu o sa va dezamagesc nici acum. Vreau sa va anunt ca eu si Anda, mama copilului meu, nu mai forman un cuplu. Am decis sa mergem pe drumuri separate.

Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunata, dar stiti si voi cum e viata: uneori pur si simplu oamenii nu se potrivesc, oricat ar incerca.

Impreuna avem un ingeras de fetita. Ea este si va fi prioritatea noastra. Vom fi impreuna la toate momentele importante din viata ei. Impreuna. Vreau sa ii multumesc Andei pentru ca este o mama buna . Va pup si va iubesc!”, a scris actorul pe pagina lui de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img