Antonia, reacție acidă în mediul online! Cine o urmărește pe artistă?! „E clar că ai o mică obsesie. Mă blochezi și mă deblochezi constant”

0
69

Antonia i-a dat replica unei conoștințe din trecut în mediul online. Iată ce comentariu i-a lăsat artista!

Antonia este una dintre cele mai frumoase și iubite artiste din țara noastră. Cântăreața s-a clasat ani la rând în topul celor mai frumoase femei din lume, fapt care-i aduce cinste.

Carisma, frumusețea și vocea sa i-au adus Antoniei foarte mulți fani de-a lungul timpului. Astfel, vedeta a strâns o comunitate de 3,2 milioane de urmăritorii în mediul online. 

De asemenea, iubita lui Alexa velea este una dintre cele mai bogate artiste din țara noastră. Vedeta are numeroase contracte de imagine. Astfel, artista a strâns sume frumușele de bani. Doar pentru un contract, vedeta a primit nu mai puțin de 100.000

de euro, iar celelalte proiecte au fost renumerate la fel de bine cu sume între 20.000 și 10.000 de euro. 

Pentru că este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz, fanii o urmăresc continuu. Din acest motiv, Antonia este foarte activă în mediul online, acolo unde monitorizează orice mișcare. De aceea, Antonia a observat cum o veche a putut observa un detaliu cu totul și cu totul aparte. 

Antonia scoasă din minți de o cunoștință mai veche:"Fato, am plecat din Vegas de ani de zile!"

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.