A murit Monica Vitti, simbol al cinematografiei italiene! Actrița avea 90 de ani: „Este o zi cu adevărat tristă”

0
91

Monica Vitti, simbolul cinematografiei Italiei a murit, astăzi, la vârsta de 90 de ani.

Industria cinematografică din Italia trăiește, astăzi, o pieredere dureroasă și semnificativă. Monica Vitti, un simbol național în acest domeniu părăsește această lume. De astăzi, va regiza doar în ceruri, acolo unde îi va încânta pe îngeri.

La 90 de ani, Monica Vitti a pierdut lupta cu viața, iar pentru toți cei care au cunoscut-o sau i-au urmărit filmele este o veste foarte grea. 

Cine a fost Monica Vitti? 

Monica Vitti s-a remarcat în atenția publicului prin profesia de regizor și a trăit la Roma. Aceasta și-a dedicat întreaga viață cinematografiei. Încă de mic copil, Monica Vitti și-a manifestat dorința de a urma această cale și a făcut demersuri în acest sens, urmând cursurile Academiei de Artă Dramatică din Roma. 

Monica Vitti a fost remarcată de celebrul regizor italian Michelangelo Antonioni. Inițial, între cei doi au fost doar prieteni, de-a lungul timpului au ajuns să se îndrăgească și să-și dorească mai mult. 

Monica Vitti a fost angajată la teatrul Nuovo di Milano al lui Michelangelo Antonioni, în anul 1957. A rămas în amintirea publicului, atunci când a dublat vocea lui Dorian Gray în filmul “Il Grido” (“The Cry”, 1957), sub regia lui Michelangelo Antonioni. 

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.