Dorian Popa, implicat într-un scandal chiar la concertul său

0
71

Dorian Popa traverseză o perioadă foarte încărcată din punct de vedere profesional în ultima vreme, astfel că zile la rând a avut concerte unul după altul. Ei bine însă, la unul dintre ele s-a iscat și un scandal, în care chiar artistul a fost implicat. Iată despre ce este vorba, de fapt, și ce s-a întâmplat.

Imediat după ce Dorian Popa a terminat de cântat și și-a terminat numărul, artiștii l-au luat cu asalt, dorindu-și să facă poze cu el. Nu vorbim de 2 sau 3, ci de un număr de sute de persoane, evenimentul desfăsurându-se pe un teren de fotbal foarte mare.

Bineînțeles, artistul nu a ezitat și a stat mai bine de patru ore pentru a face poze cu fiecare, timp în care bodyguarzii s-au arătat indignați pentru că era supus unui pericol, iar lor le era foarte greu să gestioneze un astfel de lucru, moment în care s-a iscat un scandal.Din fericire, evenimentul neplăcut s-a terminat destul de repede, astfel că Dorian Popa a continuat să le aducă zâmbetul pe buze fanilor și tuturor celor care-l îndrăgesc prin numeroase poze alături de ei.

Videoclipurile cu conflictul au ajuns virale într-un timp scurt, astfel că, pentru a nu lăsa loc de interpretări, Dorian Popa a intrat în direct la Antena Stars, unde a făcut o serie de declarații exclusive despre acest moment mai puțin plăcut.

"Da, a fost un mic scandal, dar s-a terminat repede. (…) Din păcate este putin mai difical sa stai sa faci poze după concert si este putin greu sa ghidezi mii de oameni după acest lucru. Este mai greu sa gestionezi situația. Pentru mine este foarte importnat sa fac pozele cu fanii. Eu asta imi doresc. A fost foarte misto concertul, tinerii au fost cool și mi se pare normal sa le oferi celor care te sustin ce e mai frumos. (…)", a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.