miercuri, 15 mai, 2024

Macanache nu mai consumă alcool de mai bine de un an. Dezvăluirile artistului

Distribuie:

Publicat:

Celebrul Macanache a dezvăluit că s-a lăsat de băutură, după ce a realizat că pierduse controlul cu privire la consum. Rapperul a spus că nu a mai consumat alcool de mai bine de un an și a vorbit despre alegerea lui într-un interviu pentru Xtra Night Show.

De peste un an, Macanache nu a mai pus pe gură alcool și recunoaște că a luat această decizie din cauza unui consum anterior mult prea mare. Artistul a făcut dezvăluirea surprnzătoare într-un interviu recent pentru Xtra Night Show.

Macanache a renunțat la alcool de mai bine de un an

Rapperul a recunoscut că a avut perioade în care consuma mult alcool, atât de mult încât a realizat că există o problemă și trebuie să renunțe definitiv la băuturile alcoolice de orice fel. Acum, artistul preferă să practice sport, el fiind una dintre vedetele care au jucat un meci de fotbal la nivel de amatori, în cadrul unui eveniment la care au participat mulți artiști și oameni de televiziune, precum Dani Oțil.

„Nu mai beau. Înainte beam rău, dar nu mai beau de un an, un an și un pic.”, a mărturisit Macanache, pentru Xtra Night Show.

În prezent, Macanache își umple timpul liber cu meciuri de fotbal alături de prieteni și este un artist de succes, dar dezvăluie că visul lui din copilărie era să devină gimnast.

„Voiam să fiu cel mai bun gimnast. Am făcut gimnastică. Visam să ajung ca Drăgulescu și Urzică. (…) A trebuit să mă las.” a menționat artistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img