Cosmin Filip si-a depus candidatura pentru Primaria Husi – FOTO

0
203

Cosmin Filip a mers luni, 17 august , la Biroul Electoral Municipal, pentru a-si lansa in mod oficial candidatura pentru functia de primar al municipiului Husi . Acesta a fost insotit de o parte din candidatii pentru Consiliul Local cat si de către fostul senator Dan Mihai Marian, actual candidat ALDE pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Vaslui . La iesirea din biroul electoral acesta a declarat : 

“ Astazi mi-am depus candidatura și am intrat in cursa pentru Primaria Husi.Este un moment emotionant pentru care ma pregătesc de foarte mulți ani. Candidez la funcția de primar pentru că vreau să dăruiesc orașului meu, Huși, ceea ce el mi-a oferit mie: șansa de a fi mai mult, șansa de a fi mai bun, șansa de a realiza ceva de care se bucură și ceilalți.Candidez la funcția de primar pentru că am energia și puterea necesara de a clădi, puterea de a spune adevărul, puterea de a deschide noi perspective. 

Este normal și corect sa recunosc lucrurile bune care s-au realizat pana acum in orașul nostru.
Dar eu vă spun că SE POATE MAI MULT. E timpul sa privim spre viitor.
ADMINISTRATIA LOCALA TREBUIE REFORMATA RADICAL. 
După o perioada lunga de analiza, studiu și dezbateri cu oameni foarte bine pregătiți in administrația publica modernă, sunt sigur ca vin in fata husenilor cu cel mai bun  model de dezvoltare urbană și administrație publica.
Husul are cu adevărat nevoie de o noua viziune,de un tanar adaptat noii realitati  și care poate face fata cu succes provocărilor acestor timpuri.
Administrația locală are nevoie de digitalizare, are nevoie de modelul administrației participative. Un model in care cetățenii sunt implicați activ in dezvoltarea orașului. IDEILE SI OPINIA LOR CONTEAZA CU ADEVARAT. 
Așadar, dragi huseni va invit sa fiți alături de mine și sa aveți încredere ca SE POATE MAI MULT pentru Husi. “

Dan Mihai Marian a avut si el ceva de spus :

“Am participat astazi alaturi de Cosmin Filip la depunerea candidaturilor din partea ALDE pentru functiile de primar si consilieri locali.
Alegerile locale vor reprezenta pentru huseni un moment de decizie cu privire la viitor. Acestia vor avea de ales intre un model de administratie care si-a consumat toate energiile si care risca sa blocheze dezvoltarea municipiului, fiind lipsit de o noua perspectiva si un model de administratie bazat pe inovatie, digitalizare, parteneriat public privat si investitii pentru dezvoltarea afacerilor .
Am incredere in Cosmin Filip si echipa sa, am incredere ca proiectele lor vor face ca peste 4 ani de zile sa putem afirma cu totii ca locuim intr-un oras cu adevarat european.
Experienta pe care am acumulat-o de-a lungul carierei politice in administratia publica centrala o pun la dispozitia echipei Alde Husi,cu increderea ca tot ceea ce si-au propus colegii mei va fi pus in practica, avand si sprijinul pe care il voi putea acorda acestora de la nivelul conducerii Consiliului Judetean Vaslui. “ declara fostul senator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.