Barlad : 2 persoane arestate pentru infractiuni de lovire sau violente, violare de domiciliu si amenintare Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Barlad au retinut doi barbati din comuna Bogdanita, judetul Vaslui, banuiti de comiterea infractiunilor de lo

0
65

Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Barlad au retinut doi barbati din comuna Bogdanita, judetul Vaslui, banuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau violente, violare de domiciliu si amenintare.

  Politistii barladeni au probat activitatea infractionala a doi barbati, in varsta de 31, respectiv 34 de ani, din localitatea Tunsesti, comuna Bogdanita, judetul Vaslui, banuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau violente, violare de domiciliu si amenintare.

Din cercetarile efectuate s-a constatat faptul ca, in data de 15 august, ora 16.00, cei doi barbati cercetati ar fi patruns, fara drept, in locuinta unui barbat de 69 de ani, din Tunsesti, ocazie cu care i-ar fi aplicat acestuia lovituri in zona capului. Totodata, a fost stabilit si faptul ca agresiunea s-a produs pe fondul consumului de alcool si al unui conflict mai vechi.
 
 Persoana vatamata a  fost examinata medico-legal traumatologic, ocazie cu care, in baza concluziilor preliminare, s-a stabilit ca necesita un numar de 12-13 zile ingrijiri medicale pentru vindecare.

In urma probatoriului administrat, in cursul zilei de 15 august, politistii
i-au retinut pe cei doi barbati pentru o perioada de 24 de ore, iar ieri acestia au fost prezentati Judecatoriei Barlad, care a dispus arestarea lor preventiva pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.