A fost finalizata receptia Cinematografului Dacia Husi: acesta a intrat in administrarea CNI si urmeaza sa fie predata autoritatilor locale husene – FOTO

0
796

Ieri, 9 noiembrie, a avut loc semnarea recepției lucrării de „Modernizare Cinema Dacia Husi”. Această etapă semnificativă marchează finalizarea cu succes a unui proiect amplu, menit să aducă la standarde contemporane cinematograful emblematic din Husi.

Proiectul, desfășurat cu atenție la detalii și profesionalism, a fost predat Companiei Naționale de Investiții (CNI), reprezentând un pas semnificativ către redarea în circuitul cultural a acestui loc cu o istorie bogată. În curând, administrarea acestei infrastructuri reabilitate va fi încredințată autorităților locale, deschizând astfel ușile pentru huseni de a redescoperi atmosfera autentică a unui cinematograf modern și adaptat standardelor din 2023.

Modernizarea acestui spațiu nu reprezintă doar o îmbunătățire a infrastructurii culturale, ci și o investiție în diversificarea ofertei culturale pentru comunitate. Astfel, odată cu apropiata redeschidere a acestui cinematograf, locuitorii orașului Husi vor avea oportunitatea de a se bucura de experiențe cinematografice de calitate superioară, într-un cadru modern și adaptat nevoilor contemporane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.