luni, 15 aprilie, 2024

Accident cu două persoane rănite pe centura municipiului Suceava; implicate – un autoturism şi o motocicletă

Distribuie:

Publicat:

Un accident rutier a avut loc miercuri după-amiază pe centura municipiului Suceava, într-o zonă cunoscută sub numele de “Zidul Morții”. Incidentul a implicat un autoturism și o motocicletă, iar autoritățile din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au adus la cunoștință acest eveniment.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU, atât motociclistul, cât și șoferul autoturismului au suferit răni în urma coliziunii. Motociclistul a fost afectat în mod serios, suferind multiple traumatisme, și a fost preluat de către echipajele medicale pentru acordarea de îngrijiri medicale urgente. În ceea ce privește șoferul autoturismului implicat în accident, acesta este supravegheat de una dintre ambulanțele trimise la locul incidentului pentru a se asigura de starea lui de sănătate.

La fața locului, pompierii militari din Detașamentul Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, primind sprijin din partea a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU, traficul rutier în zonă a fost blocat pe ambele sensuri pentru a permite intervenția și asigurarea siguranței participanților la trafic. Autoritățile desfășoară investigații pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina eventualele consecințe legate de starea de sănătate a celor implicați.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img