sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Accident grav pe DN 24 în apropiere de Bumbata: Impact frontal între două autoturisme soldat cu trei victime – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În dimineața zilei de vineri, un tragic accident rutier a avut loc pe DN 24, tronsonul de drum dintre Lunca Veche și Bumbata, lăsând în urmă trei victime și necesitând intervenția promptă a serviciilor de urgență.

Conform primelor informații furnizate de autorități, evenimentul rutier a fost generat de un șofer aflat la volanul unui autoturism de marcă VW Polo, care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism de marcă Mercedes, care circula regulamentar.

Impactul violent a avut consecințe grave, necesitând intervenția imediată a echipajelor medicale. Trei persoane implicate în accident au fost grav rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Întrucât pasagera din dreapta a autoturismului VW Polo era incarcerată, pompierii au fost chemați să asigure extragerea acesteia în condiții de siguranță.

Toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din Husi, unde primesc îngrijiri medicale specializate.

La fața locului, polițiștii rutieri au demarat o anchetă amănunțită pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la producerea acestui tragic accident. Ei vor analiza atent modul în care șoferul autoturismului VW Polo a pătruns pe contrasens și vor lua în considerare toate elementele relevante pentru a determina cauza exactă a impactului frontal.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img