luni, 29 aprilie, 2024

Accident grav pe Drumul European 581 la intersecția cu localitatea Bogdănești – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Podul  Înalt " al judeţului Vaslui, au intervenit in după-amiaza zilei de luni, 6 Iunie, cu două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE581, la intersecția cu DJ 245D. În accident au fost implicate trei autovehicule, în care se aflau cinci persoane, una dintre acestea fiind încarcerată. 
La intervenție au participat și  trei autospeciale aparținând SAJ Vaslui. 
La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei autovehicule avariate și cinci  persoane, una dintre acestea  fiind încarcerată. Toate cele cinci persoane au fost evaluate și au primit îngrijiri medicale la fața locului.
După aproximativ zece minute, persoana încarcerată a fost scoasă în stare de conștiență dintre fiarele autoturismului.
Ulterior, toate cele cinci persoane (o femeie și patru bărbați) au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Ambulanța SMURD tip B2 a transportat la CPU Bârlad un bărbat în vârstă de 55 ani, acesta fiind diagnosticat cu traumatism de inferior membru. Ambulanța SMURD tip C1 (TIM) a transportat la spital un bărbat în vârstă de aproximativ 46 ani.
Trei ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui au transportat la spital, alte trei persoane, între care, un bărbat în vârstă de 22 ani (diagnosticat cu traumatismcranio-cerebral) și o femeie – (persoana încarcerată, care a fost diagnosticată cu politraumatisme în urma unui accident rutier).
Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img