marți, 23 aprilie, 2024

Accident rutier grav acum la Berezeni: Mașină răsturnată în centrul localității, trei persoane necesită îngrijiri medicale – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un accident rutier grav a avut loc in seara zilei de joi, 14 martie, în localitatea vasluiana Berezeni de pe Valea Prutului, unde o mașină a fost răsturnată în centrul localitatii, provocând panică printre locuitori. La primul apel de urgență, s-a semnalat că trei persoane necesită îngrijiri medicale, iar echipele de intervenție au fost alertate imediat.

Conform informațiilor primite, două ambulanțe de tip B2 de la Serviciul de Ambulanță Județean (S.A.J.) și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (I.S.U.), substația Huși, au fost trimise la fața locului pentru a oferi asistență medicală de urgență persoanelor implicate în accident.

Detaliile exacte despre circumstanțele accidentului și starea persoanelor implicate încă nu sunt cunoscute în totalitate, însă autoritățile sunt prezente și au demarat investigațiile necesare pentru a stabili cauzele exacte ale evenimentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img