sâmbătă, 2 martie, 2024

Accident rutier noaptea trecută la intrarea în municipiul Huși dinspre Albița: Șoferului i s-a făcut rău la volan, pierzând controlul asupra direcției de mers – FOTO

Distribuie:

Publicat:

În seara zilei de duminică, 3 decembrie, un eveniment rutier a avut loc într-un viraj la intrarea în municipiul Huși dinspre Vama Albița, pe Drumul Național 24B. Un autoturism marca Dacia MCV a părăsit spațiul carosabil, în urma unui incident în care șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Se pare că șoferului i s-a făcut rău la volan, conducând autoturismul în decor. Echipaje de prim ajutor au intervenit imediat, iar un echipaj SMURD a preluat bărbatul din autoturism, transportându-l inițial la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Huși. După evaluare, s-a decis transferul acestuia către o unitate medicală superioară în vederea acordării de îngrijiri specializate.

Potrivit informațiilor, șoferul a fost intubat, iar starea sa de sănătate va fi monitorizată în continuare. Nu s-au identificat leziuni directe din cauza accidentului, ci doar indispoziții suferite la volan.

La locul evenimentului au fost prezenți polițiști și pompieri pentru gestionarea traficului și asigurarea siguranței. Cauzele exacte ale accidentului vor fi stabilite în urma anchetei desfășurate de autoritățile competente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img