Negresti :

0
44

 

Traiesc la oras, dar au conditii ca la tara. Zeci de locuitori ai Strazii Abator din orasul vasluian Negresti, se plang de transeele de pe strazile desfundate si inecate in noroi pe care circula zi de zi, si asta in ciuda faptului ca, platesc impozite si taxe demne de un oras.

 

Se circula mai greu ca pe ulitele unui sat caci drumul este plin de gropi si denivelari, iar in loc de asfalt pe strada este doar noroi si gunoaie.

 

Primarul Negrestiului, Vasile Voicu, spunea anul trecut ca institutia pe care o conduce are un buget care o pune la adapost de problemele financiare cu care s-a confruntat in anii precedenti. Tot el anunta inceperea unor lucrari de asfaltare intr-o zona importanta a orasului, ca urmare a unui proiect de 6 milioane de lei. Strada Abator nu era cuprinsa la acea ora pe lista strazilor ce vor intra in reabilitare.

Important de stiut este faptul ca, Primaria Orasului Negresti a adunat in anul 2017, prin incasarea taxelor si impozitelor locale, suma de 22 miliarde lei vechi, suma in continua crestere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.