Vaslui: ANM anunță furtuni pana la ora 22

0
60

ANM anunță furtuni în 36 de județe. NU INTRATI IN PANICA, SUNATI CU INCREDERE la 112!

Vremea a fost în ultimele săptămâni cam instabilă. Ploile scurte și dese și schimbările bruște de atmosferă caracterizează perfect prognoza meteo din ultima vreme. Ce ne așteaptă însă astăzi este total neașteptat, anunță meteorologii. Un număr de 36 de județe din țară se află de la ora 10.00 sub cod galben de ploi puternice, furtună și căderi de grindină, până la ora 22.00.

În Maramureș, vestul și nord-vestul Transilvaniei, Moldova, Dobrogea, nordul și estul Munteniei, nordul Olteniei, precum și în toate zonele de munte meteorologii avertizează că vor avea loc averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

Județele care se află sub cod galben sunt Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin, Hunedoara , Botoșani, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța și Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.