Incendiu la un apartament din municipiul Husi – FOTO

0
47

UPDATE: Secția de pompieri Huși a fost solicitată să intervină in seara zilei de duminica, 13 septembrie, cu o autospecială de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Huși, strada Eroilor, bloc 3, scara B. Exista posibilitatea ca în interiorul apartamentului să se afle o persoană cu afecțiuni medicale.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență într-una dintre cele trei camere ale apartamentului și exista pericolul de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. După lichidarea incendiului, pe un pat a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de 61 ani, carbonizată.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă lângă pat.

 

Stirea intiiala : Incendiu puternic la un apartament situat pe strada Eroilor, langa Casa de Cultura “Alexandru Giugaru” la etajul 1 . Din fericire nicio persoana nu a fost ranita, proprietarul fiind internat la spital pentru alte probleme medicale .

Pompierii Sectiei Husi au intervenit prompt si au patruns in locuinta trecand prin geamuri .

Conform surselor noastre, in locuinta barbatului ar fi fost recent niste cunostinte.

De mentionat ar fi faptul ca locuinta nu este conectata la furnizorul de energie electrica. Organele de ancheta vor stabili cu exactitate cum s-a declansat nenorocirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.