joi, 30 mai, 2024

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Vaslui pregăteste prima Bursa a locurilor de munca din anul 2024

Distribuie:

Publicat:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Vaslui pregăteste prima Bursa a locurilor de munca  din  anul 2024,  care va avea loc in data de 17.05.2024, evenimentul se va  desfăşura  începând cu ora 9.00, la  sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională, strada Donici, nr. 2 din Vaslui, sediul Cercului Militar, strada 1 Decembrie, nr.25 din Bîrlad şi sediul CASEI de CULTURA ,,ALEXANDRU GIUGARU” Husi,str. Alexandru Giugaru, nr.2 din Huşi.

Obiectivele principale ale evenimentului sunt creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunităţi pentru angajatori în identificarea potenţialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice.

Este cea mai importanta masura activa privind cresterea gradului de ocupare a fortei de munca aflata intr-o forma de evidenta si plata si o oportunitate pentru angajatori, pentru a-si recruta forta de munca necesara.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolventi, someri, persoane care doresc sa isi schimbe locul de munca sau care doresc sa isi imbunatateasca pozitia profesionala.

Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a obţine un loc de muncă sau de a obţine informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES.

☑Agenții economici, interesaţi să participe la bursă, sunt asteptaţi să ne contacteze  si sa transmita  ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail ajofm.vs@anofm.gov.ro, în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.

☎Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon:

ALOFM Vaslui -0235/891803

ALOFM Birlad – 0235/433196

ALOFM Husi – 0235/896863

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img