sâmbătă, 1 aprilie, 2023

Publicat:

Politistii vasluieniau retinut doi tineri, in varsta de 17 si 20 ani, care au lovit un barbat in varsta de 38 ani, din municipiul Vaslui. Fata de acestia a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 zile.

Catalin ROTARU, in varsta de 20 ani, din comuna Tacuta si Matei MISTRANU, de 17 ani, din municipiul Vaslui au fost retinuti de politistii de investigatii criminale in urma cercetarilor efectuate cu privire la incidentul care a avut loc in dimineata de 11.01.2015, in fata unui local din municipiul Vaslui.

Tinerii au lovit cu pumnii si picioarele un barbat, in varsta de 38 ani, din municipiul Vaslui, aflat in fata localului(LONDON PUB), asteptand o persoana impreuna cu care urma sa plece cu un autoturism taxi. Victimei i-au fost cauzate leziuni traumatice pentru care a necesitat internarea la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. In apararea barbatului in varsta de 38 ani au intervenit doi prieteni, care i-au indepartat pe agresori, insa in altercatie s-au mai implicat alte trei persoane, identificate in prezent de politisti.

Catalin ROTARU
si Matei MISTREANU au fost prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, iar fata de acestia a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 zile, fiind cercetati pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui efectueaza cercetari si pentru a clarifica imprejurarile in care i-a fost sustras victimei un telefon mobil din buzunar.

C. Adrian, in varsta de 37 ani, din municipiul Vaslui, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de loviri sau alte violente si distrugere a fost retinut de politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui.

„Activitatile de cercetare au fost demarate de politisti in urma primirii unei sesizari in seara de 14.01.2015, cu privire la faptul ca mai multe persoane aflate intr-un local din municipiul Vaslui refuza sa achite contravaloarea consumatiei si provoaca distrugeri.In urma activitatilor de cercetare desfasurate de politistii de investigatii criminale a rezultat faptul ca intre C. Adrian, de 37 ani, din municipiul Vaslui si administratorul localului a avut loc o discutie in contradictoriu, in timpul careia cel din urma a fost lovit, iar mai multe bunuri din local au fost distruse. Prejudiciul cauzat pin comiterea infractiunii de distrugere este de aproximativ 4.000 lei. „a declarat Mihaela STRAUB,purtator de cuvant al IPJ VASLUI

In ziua de 15.01.2015, politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au dispus retinerea lui C. Adrian la Centrul de Retinere si Arest Preventiv, urmand a fi prezentat, in cursul zilei de astazi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui cu propunerea de luare a unei masuri preventive. 7

Astazi, victima si-a retras plangerea, fapt pentru care C. Adrian a fost pus in libertate.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite