sâmbătă, 4 mai, 2024

A fost arestat barbatul cu alcoolemie de 3 la mie de la Murgeni

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In cursul zilei de marti, 30 martie, față de bărbatul de 50 de ani, din localitatea Murgeni, județul Vaslui, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

     Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

            Tot în cursul zilei de marti, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

—————————————————————-

STIREA INITIALA: Un bărbat din Murgeni, județul Vaslui, este cercetat, din nou, de către poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Murgeni, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În data de 27 martie, ora 20:55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe un drum public, din localitatea Lățești, orașul Murgeni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Murgeni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 50 de ani avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 3,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un spital din orașul Murgeni, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 14 martie, față de bărbat a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”,”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Acesta urmează a fi prezentat Judecătoriei Bârlad, pentru a fi înlocuită măsura preventivă a controlului judiciar cu măsura arestului preventiv.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Nr.  143  din  14  martie  2021

 

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII DIN MURGENI

 

Un bărbat din Murgeni, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Murgeni fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”,”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 50 de ani, din Murgeni, bănuit de comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”,”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În data de 11 martie a.c., ora 20:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Coman Ghenuță, din Murgeni, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Murgeni.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost condus la un spital din Murgeni, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Bărbatul a fost depistat și în cursul zilei de Sâmbătă, 13 martie , ora 18.35, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, pe drumul județean DJ 244I, în localitatea Sărățeni, orașul Murgeni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatului de 50 de îi fusese suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, din data de 11 martie a.c.. De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un spital din orașul Murgeni unde a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma probatoriului administrat, astăzi, 14 martie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, acesta urmând  fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img