Alexandru Arșinel, despre ultima dorință pe care o are

0
52

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Se bucură de mare succes în plan profesional și încă este foarte activ, deși curând împlinește venerabila vârstă de 83 de ani. Cu toate acestea, are multe gânduri și, în fiecare zi, îi cere lui Dumnezeu să-i îndeplinească o ultimă dorință.

Alexandru Arșinel se roagă pentru un singur lucru

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Deși are multă poftă de muncă, problemele de sănătate nu îl ocolesc deloc. A avut parte de multe complicații în ultima vreme și a ajuns de multe ori în stare gravă la spital. Cu toate acestea, îi cere lui Dumnezeu un singur lucru.

Actorul a vorbit cu sinceritate despre discuțiile pe care le are el cu Dumnezeu. Acesta a mărturisit că nu îi cere nimic pentru el, ci tot ce își dorește este să o vadă mai bine pe soția lui. De ani buni este țintuită la pat și se confruntă cu probleme grave de sănătate, motiv pentru care Arșinel și-ar dori să o vadă mai bine.

„I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lume, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: ‘Doamne, ajută-mă. Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă puțin mai bine. Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine’”, a spus cu lacrimi în ochi actorul.

Actorul susține că Dumnezeu l-a ajutat mereu și l-a scos din multe încurcături. Totuși, când vine vorba despre soția lui, a primit lovituri grele când aceasta s-a îmbolnăvit.

Ce boală are soția lui Arșinel

Pe Alexandru Arșinel îl cunoaște toată lumea, dar puțini știu cum arată partenera lui de viață. Marilena a fost o femeie extrem de frumoasă, care l-a cucerit pe actor, dar pentru care viața nu a fost deloc blândă.

Din păcate, soția lui Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un incident care i-a marcat viața și care a imobilizat-o la pat. Marilena a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut direct în cap. De atunci, este dependentă de cei din jur și nu se descurcă deloc singură, fiind într-un scaun cu rotile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.