luni, 20 mai, 2024

Alexia Eram a recunoscut că între Mario Fresh și Mira a fost un sărut adevărat: ”Cred că trebuie să faci diferență între…”

Distribuie:

Publicat:

Alexia Eram a spus, în sfârșit, lucrurilor pe nume după zvonurile legate de Mira și Mario Fresh! Cei doi cântăreți au fost bănuiți că au o relație amoroasă!

Mira și Mario Fresh au lansat, de curând, o piesă al cărui videoclip i-a pus pe gânduri pe fanii lor. O melodie de dragoste, cu un clip video în care cei doi păreau că se sărută.

Ei bine, așa a și fost! Între Mira și Mario Fresh a existat un sărut adevărat, după cum a recunoscurt chiar iubita artistului, Alexia Eram. Foarte multă lume a așteptat reacția Alexiei mult timp, însă aceasta a întârziat să apară.

Acum, fiica Andreei Esca a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat între partenerul ei și cântăreața Mira. Alexia Eram spune că cei doi sunt artiști și în același timp, actori, atunci când vine vorba de videoclipuri.

Vedeta a dat de înțeles că a fost un sărut adevărat între cei doi cântăreți, pentru că a răspuns la întrebarea: ”Ce părere a avut despre sărutul dintre Mario și Mira?”. Alexia susține, printre altele, că nu are de ce să se supere că Mario și Mira s-au sărutat, pentru că ei sunt artiști.

Continuarea pe wowbzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img