Aniversare de 27 de ani la Liceul Tehnologic „Ioan Corivan” Huși – FOTO

0
392

Astăzi dimineață, într-o atmosferă plină de emoție și recunoștință, Liceul Tehnologic „Ioan Corivan” Huși a sărbătorit cu fast împlinirea a 27 de ani de la reînființare. Sub îndrumarea Directorului Profesor Dacu Cătălina, instituția și-a deschis porțile pentru a marca un moment deosebit din parcursul său plin de realizări și dedicație.

Cu o istorie ce se întinde pe parcursul a 72 de ani și împărțită în trei etape distincte, liceul și-a consolidat rolul de pilon al educației și formării profesionale în comunitatea sa. De la înființarea ca Școală practică de meserii în 1912 și până la stadiul actual de Liceu Tehnologic, instituția a reprezentat un loc în care munca se transformă în educație, iar valorile morale precum respectul, dăruirea și încrederea sunt promovate constant.

Aniversarea a fost marcată de un simpozion județean cu tema „ÎMPREUNĂ ÎN DIVERSITATEA ECONOMICĂ”, parte a proiectului „EDUCAȚIE ECONOMICĂ PENTRU VIAȚĂ!”, coordonat de către profesoarele Ciobanu Corina și Musteață Elena. La acest eveniment au participat distinși oaspeți, printre care se numără doamna inspector școlar general adjunct Cătănescu Mariana, domnul primar al municipiului Huși Ciupilan Ioan și domnul Popencu Mircea, fost director al liceului și promotor al reînființării acestuia în 1997.

Profesorii și elevii de la diverse instituții de învățământ din Huși și din județul Vaslui au prezentat cu mândrie lucrări și proiecte care au evidențiat creativitatea și dedicarea în educație. Temele abordate au acoperit o gamă variată de aspecte economice și sociale, demonstrând preocuparea pentru pregătirea unei generații responsabile și adaptate la provocările viitorului.

Directorul Profesor Dacu Cătălina a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor implicați în viața și succesul liceului, exprimându-și încrederea că viitorul educațional al instituției va continua să se construiască pe baza unui angajament ferm față de excelență și performanță.

Această aniversare reprezintă un moment de bucurie și mândrie pentru întreaga comunitate școlară și pentru toți cei care au contribuit la evoluția și dezvoltarea Liceului Tehnologic „Ioan Corivan” Huși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.