marți, 30 aprilie, 2024

Antonia si Alex Velea sunt «o fabrica de bani»

Distribuie:

Publicat:

Cel mai frumos cuplu din showbizz-ul romanesc este si cel mai banos. Antonia (29 de ani) si Alex Velea (34 de ani) au contracte pe banda rulanta si primesc mereu oferte pentru concerte sau pentru a face reclama la diverse produse, impreuna sau separat. Cel mai nou contract pe care sexoasa solista l-a prins este o reclama la o marca de masina.

Se spune ca iubirea nu tine de foame si dragostea trece prin stomac, asa ca, daca nu ai succes, lucrurile nu merg bine nici acasa. Antonia si Alex Velea se pare ca se numara printre norocosi. Nu numai ca au concerte pe banda rulanta, dar sunt solicitati si pentru contracte de publicitate. Pentru cei doi s-au aliniat planetele si ofertele curg.

Amandoi au proiecte de televiziune si spectacole, iar Antonia a primit o noua oferta de publicitate pe langa reclamele de la Vodafone si Avon. Vedeta a devenit de joi, 7 iunie, imaginea Volvo si a primit o masina gratis pe care o va conduce timp de un an si pe care probabil o va folosi in turneele pe care le va avea in tara. Indragita artista de muzica usoara face fata cu brio proiectelor pe care le are, iar sambata, 9 iunie, a terminat primul sezon live din „The Four – Cei patru”, emisiunea muzicala de la Antena1, unde facea parte din juriu alaturi de Feli Donose, Carla’s Dream si Cheloo. 

Contractele lui Alex Velea 

Castiga in jur de 4.000 de euro pe un concert solo, iar cu baietii de la Golden Boy Society are alt gen de show-uri live.
Investeste in propria casa de productie care se numeste “Golden Boy Society”.
A lansat o colectie vestimentara alaturi de Smiley si Dana Budeanu.
Scoate bani din drepturile de autor pentru piesele compuse unor artisti (Mario Fresh si Lino Golden sau Ruby sau Speak) cu care a colaborat.
A fost imaginea Cartoon Netwoork pentru o campanie dedicata copiilor si adolescentilor. 
Poarta costume create de Adina Buzatu.
A inceput sa primeasca si multe oferte de concerte de afara.  

Nu refuza ofertele de a face film sau televiziune, aparand la PRO TV, la „Dansez pentru tine” sau “Uite cine danseaza” si la Antena 1, la „Te cunosc de undeva!”.
De la inceputul anului e jurat special la “Bravo, ai stil, All Stars” de la Kanal D.
Se zvoneste ca va fi noul jurat de la Vocea Romaniei” in sezonul 8. 

In 2013, a promovat o linie de haine care i-a purtat numele, “Moja by Antonia”. De aici i-au intrat in buzunar 10.000 de euro.
Tot din 2013 dureaza contractul cu firma Avon.
Si picioarele sunt valorificate, Antonia promovand un brand oradean de incaltaminte (Benvenutti). Contractul i-a adus inca 20.000 de euro.
In 2014 a facut parte din juriul emisiunii “Kid Sing” de la Kanal D, fiind remunerata cu aproximativ 25.000 de euro pe sezon. 

In 2017 a participat la show-ul “Uite cine danseaza” de la PRO TV, iar de anul acesta a facut parte din juriul emisiunii “The Four – “Cei 4”, de la Antena 1. 
A aparut ca invitata speciala in filmul “Seflfie 69”.
Este artist Global Records si are si un proiect de fete care se numeste “G Girls” cu Inna si Loredana. 
Face reclama la compania de telefonie Vodafone, alaturi de BroMania.
A facut reclama si pentru diverse bauturi acidulate.
De joi, 7 iunie, este si imaginea Volvo in Romania, avand pe mana o masina pe care sa o conduca.
Sunt impreuna de 5 ani

Mai bine de un an le-a trebuit Antoniei si lui Alex Velea sa-si recunoasca relatia (2012-2013). Treptat, cei doi si-au facut ordine in viata personala. Alex Velea a divortat la inceputul anului 2014 de mulatra Ana, iar Antonia e in continuare in proces de divort cu italianul Vicenzo Castellano, de care s-a separat la sfarsitul anului 2012. Antonia si Alex au deja doi fii, pe Dominik si pe Achim.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img