Autoturism căutat de autoritățile din Portugalia, descoperit de polițiștii de frontieră de la P.T.F. Oancea – FOTO

0
110

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au descoperitla controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism care figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autorităţile din Portugalia.

În data de 25 august, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, o persoană cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism marca Renault Clio, an de fabricaţie 2011.
Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Portugalia.
Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu are cunoștință despre faptul că vehiculul ar fi implicat în vreun litigiu.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.