marți, 28 mai, 2024

Autoturism declarat furat din Belgia, oprit în aceeași zi la PTF Albița – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat din Belgia în aceeași zi.

În data de 28 aprilie, în jurul orei 18.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru ieși din țară, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 46 de ani, care transporta, cu ajutorul unei platforme, un autoturism marca Renault Kadjar.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Belgia, în aceeaşi zi.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că în data de 25.04.2024 a achiziționat autoturismul în cauză de la o societate de profil din Olanda, achitând suma de 15.000 de euro. Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 60.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img