duminică, 5 mai, 2024

Avea un copil de doi ani si isi dorea tare mult sa aiba propria casa! Cum a reusit o tanara sa economiseasca 190.000 de euro pentru a-si cumpara casa

Distribuie:

Publicat:

O femeie a reusit sa economiseasca aproape 190.000 de euro printr-o metoda simpla care este la indemana tuturor.

Pare ireal, dar multe ori risipim banii pe haine. O femeie a reusit sa economiseasca aproape 190.000 de euro printr-o metoda simpla care este la indemana tuturor. A ales ca cumpere doar haine de la second hand, cu exceptia lenjeriei intime.

Hannah Klose a invatat sa economiseasca bani pentru vacante cu sotul ei si cu fiica de 2 ani. Dulapul ei contine haine semnate de designeri si articole de lux pe care le-a cumparat de la second hand din vacante. Hanah Klose si fiica sa, Josie, din Sydney au reusit sa faca economii de 280.000 $, echivalentul a 190.000 de euro, de-al lungul anilor, potrivit mirror.co.uk.

Klose nu cheltuieste niciodata mai mult de 3 lire pe un obiect de imbracaminte. „99% dintre hainele familiei mele sunt luate de la magazine SH. Numai cand ma gandesc la shopping la mall imi vine rau”, spune ea care adauga faptul ca si daca ar castiga la loto tot de la magazine second hand ar cumpara haine.

In plus, ea apreciaza achizitia de haine de la astfel de magazine pentru ca nu stie niciodata peste ce obiecte interesante, valoroase va da. Femeia a povestit ca a gasit jachete de designer de doi dolari si o geanta de sase dolari, marca Gucci.

Hannah Klose a reusit sa economiseasca bani de vacante si chiar sa-si achite si casa pe care o luase cu un imprumut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img