duminică, 5 mai, 2024

CINE SE OFERA SA O MEDITEZE LA LIMBA ROMANA?

Distribuie:

Publicat:

„ Limba noastra-i o comoara” dar nu este fraza care sa rezoneze cu exprimarea viceprimarului de Barlad, Roxana Miron Feraru. Prezenta la o activitate organizata de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „ Elena Cuza” aceasta a oferit un scurt interviu despre insemnatatea celor trecuti „ de prima tinerete” si cat despre importanta este cultura in urbea noastra.                                                                 

Zambind gratios aceasta se prezinta virtualilor privitori : „ buna ziua sunt Roxana Miron Feraru si sunt viceprimarul Barladului. Pentru comunitatea barladeana eu cred CA CULTURA este definitorie”. Adica o cacofonie mica strecurata printre zambete si o mimica sugestiva. Am fi trecut cu vederea aceasta „ scapare” daca ar fi prima. Sa nu uitam si de o alta declaratie , celebra, in care doamna viceprimar declara ca „ masina nu mi-a fost incredintata, mie, personal”.                                                         

Cu totii mai facem greseli minore in ale exprimarii dar avem pretentii de la cei cu studii superioare, modele pentru tanara generatie, sa nu schingiuiasca limba romana. Postam si linkul cu declaratia completa a doamnei viceprimar. https://m.youtube.com/watch?v=7RUAFNkh8RE

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img