marți, 5 decembrie, 2023

Bătrânel filmat în timp ce se pune în genunchi şi închide fermoarul soţiei, în Iaşi: “Şi tu încă aştepţi ca Gigel să îţi aducă un buchet de flori”

Distribuie:

Publicat:

Scene impresionante au fost capturate pe o stradă din Iași, surprinzând un gest plin de iubire și grijă între un cuplu în vârstă. În imagini, un bătrânel se apleacă și se pune în genunchi pentru a închide fermoarul de la jacheta soției sale. Videoclipul, înregistrat pe 8 noiembrie de un trecător sensibil la acest moment emoționant, a devenit rapid viral pe platformele de socializare, atingând inimile a mii de oameni.

Bărbatul se prezintă cu o naturalețe uimitoare, manifestându-și afecțiunea și respectul față de partenera sa. Gestul său s-a transformat într-un fenomen online, cu un videoclip postat pe TikTok de către o trecătoare impresionată. Postarea a adunat mii de reacții și comentarii, iar tânăra care a împărtășit momentul a scris cu umor: „Domnul s-a pus în genunchi să îi încheie fermoarul doamnei, iar tu încă aștepți ca Gigel să-ți aducă un buchet de flori.” Videoclipul acumulează peste 220 de mii de vizualizări și 30 de mii de aprecieri.

Reacțiile online s-au împărțit între cei impresionați și mișcați de gestul tandru al bărbatului și cei care au subliniat că nu orice femeie merită astfel de atenție din partea partenerului. Comentariile reflectă opiniile împărțite, unii observând cu admirație că astfel de gesturi sunt frecvente cu persoanele în vârstă, care știu cum să arate respectul față de o femeie. Alții, în schimb, aduc în discuție complexitatea relațiilor moderne, evidențiind că nu toate femeile consideră asemenea gesturi semnificative în ziua de azi.

@biaiacob1

Ador 😶‍🌫️🫶🏼 #foryou #ig #fyp

♬ Love Is Beautifully Painful (Ghost Duet Version) – Darkrose

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img