miercuri, 15 mai, 2024

Căutat de autoritățile italiene, depistat la controlul de frontieră în Albița

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova, căutat de autorităţile din  Italia, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate  pentru săvârşirea infracțiunii de furt pe teritoriul Italiei.

În data de 01 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autoturism, un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în vârstă de 38 de ani.

"La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare  emis de către autorităţile din Italia, la data de 22.06.2021. Acesta avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni, precum și obligativitatea plății unei amenzi penale, pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe teritoriul Italiei. " declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img