duminică, 5 mai, 2024

Cabral a fost acuzat de furt! Ce a spus celebrul prezentator dupa ce totul a devenit public

Distribuie:

Publicat:

Cabral s-a trezit in mijlocul unui scandal. Situatia e destul de rusinoasa, iar informatiile au fost facute publice. Totul a inceput la scurt timp dupa ce prezentatorul TV si-a verificat mailul. Cabral a avut parte de o experienta neplacuta, dupa ce unul dintre cei care ii citesc blogul l-a acuzat de furt. Mai exact, acesta a spus ca moderatorul TV ar fi luat de pe internet o poza care nu-i apartine.

 

“Salut! Mai Cabral, imi place ca o arzi foarte corect tu asa… am urmarit cum faci cand se mai ia cineva de tine pe blog, esti sarcastic si caustic, dai imediat replica si esti cam blindat asa. Da’, azi, mi-am dat seama ca nu esti asa blindat si, uneori, si tu esti ciordac. De ce folosesti pozele altora la articole? Poza aia cu apusul si poza cealalta cu plaja sunt luate cu tupeu de pe net. Ma refer la ultimele doua articole. Hai siktir!”, e mesajul pe care i l-a dat un internaut.

 

In stilul care l-a consacrat, Cabral i-a raspuns imediat.

"Mi s-a pus un nod in gat. M-au prins la furat!", a scris carismaticul prezentator la postarea sa.

Fanii au reactionat si el la patania lui Cabral.

"Oare omul stie etimologia cuvantului «sictir»? si cine folosea acest cuvant ? P.S. Cabral, turcii il scriu «siktir».",, "Mai Cabral!!! Mai, tu, esti bun, mai omule!!!! Si-mi place ce faci, cum le zici si mai ales cum le scrii!!! Nu e lucru usor ce faci!!!", "Uite, na, te-a prins si pe tine ca ai plagiat. Ce te faci acum, iti retrage si tie doctoratul?" sunt trei dintre mesajele postate de prietenii virtuali.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img