vineri, 19 aprilie, 2024

Cel mai bun prieten al Denisei Manelista, Valencio, dezvaluiri EMOTIONANTE despre starea acesteia: “Este mai bine ca acum o luna”

Distribuie:

Publicat:

Denisa Raducu, de o buna vreme, se lupta cu boala care o inconjoara. Apropiatii sai se roaga pentru ea, iar prietenul sau cel mai bun spera ca aceasta sa isi revina.

Valencio, prietenul cel mai bun al Denisei, a facut dezvaluiri emotionante despre starea Denisei.

“Eu stiu despre Denisa ca este bine acum, stabila, in comparatie cu acum o luna de zile. Asteapta sa primeasca acceptul pentru a merge in Cuba. (…) Din punct de vedere financiar  totul ok. Nu a fost probleme de bani, nu a zis nimic financiar. Daca s-a oferit cineva sa o ajute, Anamaria Prodan, acum e binevenit. Eu am vazut-o prin noiembrie ultima data. Trebuia sa facem cateva piese. Eram ocupati cu concertele. (…) Problemele sunt cele pe care le-a spus Florin Peste.” a spus Valencio

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Raducu

Denisa Raducu a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, de cateva luni, se lupta cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o scapa din ghearele mortii.

Denisa Raducu face tot ce este posibil ca sa invinga boala cat mai curand. De cateva zile, pe langa tratamentele medicale specifice bolii de care sufera, Denisa a inceput si un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfecla rosie, morcovi si mar si face perfuzii cu vitamina C si spera la o minune care sa o vindece si care sa o faca, din nou, sa se bucure de vasta de 27 de ani. Parintii artistei, Geta si Emilian, au divortat in 2006, iar vedeta si sora ei au ramas in custodia mamei.

Sursa: spynews.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img