miercuri, 27 martie, 2024

Cele mai proaste produse din istoria McDonald’s

Distribuie:

Publicat:

McDonald’s este unul din cele mai indragite restaurante de tip fast-food din intreaga lume. Din pacate pentru compania americana, de-a lungul timpului au introdus in meniu si produse care s-au dovedit a fi un fiasco total.

1. McDonald’s Hula Burger
Cel mai prost sandvis din istoria McDonald’s este McDonald’s Hula Burger. Acest produs era alcatuit dintr-o chifla si o felie de ananas prajit, acoperita cu branza. McDonald’s a renuntat la Hula Burger foarte repede, inlocuindu-l insa cu succes cu Filet-o-Fish, scrie Business Insider.
2. Pizza & McPizza
McDonald’s a avut cele doua produse in meniu la sfarsitul anilor ’80. Nu s-au bucurat insa de succes pentru ca prepararea lor dura foarte mult. Din cauza concurentei acerbe din domeniu, McDonald’s a renuntat la preparatele pentru care Domino’s sau Pizza Hut raman foarte apreciate si astazi.
3. McSpaghetti
McSpaghetti a fost un alt dezastru culinar pentru McDonald’s. Cu toate ca oferta includea, la un moment dat, si preparate mai pretentioase precum lasagna sau fettucini alfredo, cu garnituri de piure de cartofi si amestec de legume, acestea nu au avut nici pe departe succesul asteptat. Cu toate astea, in unele localuri McDonald’s de pe piata internationala inca se mai gaseste.
4. McAfrika
Acest produs continea carne de vita, branza si rosii, toate intr-o paine de tip pita. Sandvisul, spre ghinionul McDonald’s, s-a “bucurat” de o intreaga campanie negativa dupa e restaurantul a decis lansarea produsului in perioada foametei din Africa de Sud.
5. Big N’ Tasty
Sandvisul a fost lansat in ideea de a fi un rival pe masura pentru Whopper-ul celor de la Burger King. La foarte scurt timp a disparut insa de pe piata.
6. Arch Deluxe
In pofida faptului ca restaurantul a cheltuit in anul 1996 aproape 100 de milioane de dolari pentru a promova acest sandvis, el s-a dovedit a fi un esec de proportii al McDonald’s. Arch Deluxe avea in compozitia sa bacon piperat, salata verde, rosii, branza, ceapa, ketchup si un sos secret.
7. McLean Deluxe
McLean Deluxe a fost un burger McDonald’s lansat in anul 1991 si promovat ca fiind un sandvis fara grasimi. Compania americana sustinea ca grasimea carnii a fost inlocuita cu alge marine si apa. Clientii insa nu au apreciat deloc gustul asa ca la putin timp a fost scos din meniul restaurantului, potrivit economica.net.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img