vineri, 19 aprilie, 2024

Cine erau cei 3 tineri care au murit în accidentul devastator din județul Neamț. Doi dintre ei erau frați

Distribuie:

Publicat:

Trei tineri cu vârstele de 17, 18 și 23 de ani și-au pierdut viața, iar alți trei au fost răniți grav într-un tragic accident de mașină petrecut în comuna Borca. Două autoturisme în care se aflau șapte persoane au fost implicate în accidentul devastator, care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Potrivit ISU Neamț, cele două vehicule au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat în curțile a două locuințe în urma impactului puternic. Patru persoane au fost prinse în mașini, dar trei dintre ele au reușit să se elibereze singure până la sosirea echipei de intervenție.

George Alexandru și Raul Ciprian, doi dintre tinerii decedați, erau frați și proveneau din comuna Poiana Teiului, Neamț. Cel de-al treilea tânăr decedat, Cristian, era din Holdița, județul Suceava.

Tragedia s-a abătut asupra celor doi frați, în vârstă de 23 și 17 ani, care se aflau într-unul dintre autoturisme, precum și asupra tânărului în vârstă de aproape 18 ani, care se afla în cealaltă mașină. Eforturile de resuscitare nu au putut salva viața acestuia din urmă, iar autoritățile consideră că viteza excesivă a fost cauza principală a accidentului. Șoferul în vârstă de 23 de ani nu a păstrat o distanță suficientă față de celălalt vehicul, ceea ce a condus la coliziunea fatală.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar investigațiile continuă. Martorii sugerează că cele două mașini ar fi putut fi implicate într-o întrecere pe drum, deși la momentul accidentului carosabilul era liber.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img