miercuri, 1 mai, 2024

CL HUSI se intruneste astazi. Edilul orasului are o replica acida pentru PNL

Distribuie:

Publicat:

Joi, 24 august, la ora 16:00, primarul Ioan Ciupilan a convocat Consiliul Local al municipiului Husi in sedinta ordinara. Pe ordinea de zi sunt 13 subiecte ce necesita a fi dezbatute. Grupul consilierilor locali ai Partidului National Liberal vor boicota sedinta din motive de organizare. Ei spun ca edilul nu respecta regulamentul votat in CL Husi, de a organiza sedinta in ultima joi din fiecare luna.

La randul sau, primarul Ioan Ciupilan are o replica taioasa:

“Acesta este un boicot de concediu. Se pare ca planurile personale sunt mai importante decat cele ale orasului. Sunt satul de acesti consilieri liberali, care se abtin de la voturi si care nu isi asuma responsabilitatea. De fapt, nu s-a schimbat nimic odata cu venirea noilor consilieri locali ai PNL. Sunt ‘aceeasi Marie, dar cu o alta palarie’ . Referitor la intarzierea materialelor pot argumenta ca documentele au necesitat aprobari de la anumite ministere, fapt care a dus la intarzierea predarii lor catre alesi. Nu m-am asteptat niciodata ca acesti consilieri liberali sa puna umarul la treaba, pentru a consolida anumite proiecte benefice orasului“, a declarat Ioan Ciupilan, edilul municipiului Husi.

Pe ordinea de zi sunt pregatite 13 subiecte, insa e posibil sa se supuna aprobarii si o suplimentare. Potrivit unor surse, se pare ca de la sedinta de astazi vor lipsi chiar si consilieri din partea PSD. Cei cinci alesi din partea PNL au anuntat in cursul zilei de miercuri, 23 august, ca nu vor fi prezenti la sedinta, ca o forma de protest.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img