joi, 29 februarie, 2024

200 de euro, prețul unui permis de conducere fals

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu dublă cetăţenie, bulgară și R. Moldova, asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, care s-a dovedit a fi fals.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova, un bărbat, cu dublă cetățenie, bulgară și R. Moldova, în vârstă de 51 de ani.

Deoarece colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deține documente false, i-a fost efectuat un control amănunțit, ocazie cu care a fost descoperit asupra sa, un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, având imprimate fotografia și datele sale de identitate. Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a procurat documentul fals prin intermediul unei persoane necunoscute din Chișinău, în schimbul sumei de 200 de euro.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img