joi, 16 mai, 2024

3 afectiuni care pot fi ameliorate atunci cand achizitionezi ulei de canepa

Distribuie:

Publicat:

Canabisul este una dintre cele mai apreciate plante cultivate de om, fiind utilizata in medicina chineza de peste 12.000 de ani. In prezent, orice ulei de canepa de pe piata contine numeroase substante benefice pentru organism, cum ar fi terpene, Omega 6 sau vitamina E. Astfel, acest produs are efect antiinflamator, antibacterian si citoprotector. Iata 3 afectiuni pentru care il poti utiliza!

1. Acneea

Cercetarile au dovedit faptul ca uleiul de canepa este un agent eficient in lupta cu acneea, deoarece canabinoizii din plante elimina pielea afectata si hidrateaza stratul epiderm. Acest proces se poate desfasura rapid, insa este recomandat sa alegi un produs cu concentratia de minimum 8%.

Administrarea de ulei de canepa se poate efectua direct pe fata, fiind necesare 12 saptamani pana cand excesul de sebum este redus. In acelasi timp, se elimina din roseata si mancarimea cauzata de cosuri.

Datorita sistemului endocanabinoid, celulele care mor la suprafata sunt inlocuite de altele noi, tenul uscat fiind reglat de lipide. Continutul ridicat de vitamine si canabidiol poate fi util si pentru a distruge eczemele sau celulita.

2. Ateroscleroza

Bolile cardiovasculare reprezinta una dintre cauzele principale ale deceselor din intreaga lume.  Desi o dieta echilibrata si exercitiile fizice regulate pot contribui la mentinerea unei inimi sanatoase, majoritatea oamenilor au programul de lucru incarcat si nu dispun de suficient timp pentru astfel de activitati.

Pe langa asta, fumatul poate declansa intr-un timp mai scurt bolile de inima. Atunci cand se intampla acest lucru, efectele negative sunt aproape imposibil de oprit. De aceea, tratamentul trebuie sa devina o prioritate.

Ateroscleroza pune o presiune suplimentara asupra ritmului cardiac si faciliteaza formarea colesterolului in jurul peretilor arterei. Vasele blocate pot duce si la coagularea sangelui, marind riscul unui accident vascular cerebral.

Din fericire, un ulei de canepa de calitate te ajuta sa previi asemenea evenimente, avand un efect antiinflamator puternic. Acesta scade imediat tensiunea arteriala si te protejeaza de stresul oxidativ. In plus, produsul poate facilita eliminarea obezitatii, favorizand pierderea in greutate si regland metabolismul la un nivel optim.

3. Diabetul

Diabetul de tip 1 incepe sa se dezvolte in momentul in care sistemul imunitar nu mai recunoaste celulele din pancreas si le distruge, fiind marit nivelul de zahar din sange. Diabetul de tip 2 poate fi cauzat, insa, de stilul de viata sedentar si apare in randul persoanelor in varsta. Exista multe tratamente disponibile pentru ambele afectiuni, insa studiile arata ca un ulei de canepa poate fi benefic oricum in ambele cazuri.

Compusii acestuia au actiune directa asupra insulinei, astfel ca este necesar sa discuti cu un medic inainte de utilizarea produsului. Canabinoizii pot avea rolul de agenti anti-spasmodici, opresc crampele musculare si reduc durerea cauzata de inflamatiile nervilor.

Cat despre terpene, acestea relaxeaza mintea si permit pacientilor sa aiba parte de un somn odihnitor. Uleiul ajuta si la evitarea complicatiilor, cum ar fi angiopatia, neuropatia diabetica sau insuficienta renala progresiva.

Cum stii ca achizitionezi un ulei de canepa autentic?

Acest produs este creat prin presarea la rece a semintelor de canepa. Ele sunt stoarse si elibereaza un ulei cu un miros placut, de culoare inchisa. Ulterior, acesta poate fi transformat si in alte produse, cum ar fi capsule sau creme pentru fata. Alege un brand cu experienta in domeniu de la un furnizor autorizat pentru a fi sigur ca produsele tale preferate sunt autentice!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img