joi, 30 mai, 2024

3 sfaturi pentru a merge cu trotineta electrică pe timp de noapte

Distribuie:

Publicat:

Trotinetele electrice sunt o modalitate convenabilă, sigură, fiabilă și ecologică de a vă deplasa în oraș, ziua sau noaptea. Vă scutesc de grija parcării, sunt mult mai ieftine de utilizat (și de cumpărat) decât o mașină și, mai mult decât atât, datorită dimensiunilor reduse și a mecanismului de pliere, sunt ușor de depozitat și de transportat, ceea ce înseamnă că vă pot însoți oriunde ați merge.

Deși trebuie să vă asigurați întotdeauna că mergeți în siguranță cu o trotinetă electrică, trebuie să aveți și mai multă grijă atunci când mergeți noaptea.

În acest articol, vă vom împărtăși sfaturile noastre de top pentru a conduce trotinete în siguranță pe timp de noapte. De la a vă asigura că scuterul dvs. electric are faruri luminoase, la a vă asigura că purtați întotdeauna îmbrăcăminte reflectorizantă, există mai multe modalități de a conduce o trotinetă electrică în siguranță pe timp de noapte și de a vă distra în continuare.

Mergeți cu alte persoane

Când sunteți pe drum noaptea, dacă puteți, mergeți întotdeauna cu un prieten sau doi – cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Deși acest lucru nu este întotdeauna posibil, viața este imprevizibilă până la urmă, dacă mergeți undeva și știți că veți fi pe drum când se întunecă, încercați să planificați să aveți câțiva prieteni care să meargă cu dumneavoastră.

Nu numai că acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai în siguranță și mai confortabil să mergeți cu o trotinetă electrică pe timp de noapte, dar va fi cineva care să vă ajute dacă se întâmplă ceva nefericit.

De asemenea, mersul în grup vă face mai vizibil pentru ceilalți participanți la trafic, făcându-i să fie conștienți de prezența dvs. și, sperăm, să conducă cu mai multă prudență atunci când vă depășesc.

Țineți luminile din față și din spate aprinse

Asigurați-vă întotdeauna că sunteți vizibil pentru ceilalți participanți la trafic. Chiar dacă credeți că lumina zilei este bună, fiți întotdeauna prudent și circulați cu luminile din față și din spate aprinse. Pe măsură ce se apropie amurgul și se lasă noaptea, acest lucru nu este o sugestie, ci este esențial atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și pentru siguranța celorlalți participanți la trafic.

Dacă circulați pe drum cu vehicule, lucrurile se întâmplă cu viteză, iar menținerea luminilor aprinse va permite vehiculelor care se apropie să vă vadă. De exemplu, după ce vă observă pe șosea, un șofer bun va măsura distanța pe care trebuie să o păstreze față de dumneavoastră.

Nu vorbim nici aici de o lumină slabă. Calitatea luminilor dvs. contează foarte mult. Atunci când aveți lumini slabe, fasciculele de lumină ale acestora nu sunt proiectate suficient de departe, ceea ce le face să pară slabe. Acest lucru face ca șoferii să vă vadă mai greu.

Asigurați-vă că farurile și luminile din spate au lumini puternice ori de câte ori ieșiți pe șosea noaptea. Dacă au o funcție intermitentă, și mai bine.

Cu cât sunteți mai vizibil în timpul deplasării pe timp de noapte, cu atât mai bine

Atunci când mergeți cu o trotinetă electrică pe șosea, sunteți mai vulnerabil decât alți utilizatori ai drumului. Dacă este noapte, vulnerabilitatea dumneavoastră crește semnificativ.

Este util să vă asigurați că sunteți cât mai vizibil posibil, astfel încât toți participanții la trafic să vă observe.

Există câteva modalități creative de a realiza acest lucru, în afară de instalarea luminilor din față și din spate. Unul dintre ele este prin utilizarea benzilor de neon cu LED-uri, de preferință cele care clipesc. Acestea nu numai că vă fac scuterul excepțional de cool, dar îl fac și imposibil de ignorat de către oameni.

Alegeți îmbrăcăminte de protecție, cum ar fi hainele reflectorizante atunci când ieșiți pe șosea, mai ales atunci când mergeți pe timp de noapte, deoarece o vestă reflectorizantă va reflecta lumina atunci când este luminată de farurile vehiculelor, ceea ce va face mult mai ușor pentru șoferi să vă observe.

Purtați un GoPro

Deși nu spunem că veți avea un accident dacă mergeți cu trotineta electrica Xiaomi pe timp de noapte, în cazul în care se întâmplă, este întotdeauna o idee bună să aveți dovada a ceea ce s-a întâmplat. Dacă mergeți cu o cameră GoPro pornită, veți capta suficiente dovezi în caz de accidente și incidente.

Montați GoPro-ul în partea din față sau din spate a căștii sau montați o cameră pe trotineta electrică propriu-zisă.

Dacă nu vreți să vă gândiți la lucruri care merg prost, tratați mersul pe trotinetă cu o GoPro ca pe o modalitate de a vă îmbunătăți abilitățile de pilotaj sau de a vă asigura că păstrați amintiri frumoase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img