luni, 29 aprilie, 2024

4 alimente care nu trebuie sa lipseasca din niciun frigider, recomandate de dr. Oz

Distribuie:

Publicat:

Solutia cea mai simpla ca sa mananci sanatos este aceea de a elimina toate alimentele nesanatoase din frigider si camara. In plus alimentele cu adevarat sanatoase si hranitoare nu trebuie sa lipseasca.

Daca obisnuiesti sa comperi dulciuri, produse de patiserie, mezeluri sau alte produse procesate este momentul sa încetezi daca vrei sa-ti schimbi stilul de viata si sa mananci mai sanatos. Cea mai buna solutie ca sa ai un meniu compus doar din alimente hranitoare este sa pastrezi în casa numai produse sanatoase.

Iata care sunt cele 4 alimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din frigider, potrivit dr. Oz.

Cele mai bune 9 alimente care protejeaza ficatul de boli

Printre produsele care medicului nu-i lipsesc niciodata din frigider se numara:

-Maslinele care aduc numeroase beneficii pentru organism, protejandu-l de boli la inima, depresie, cancer, tulburari mentale si de un nivel crescut al colesterolului rau.

-Afinele. O cana cu afine contine doar 80 de calorii si sunt foarte bogate în fibre, vitamina C si magneziu.

-Iaurtul turcesc Ayran. Acesta contine iaurt si apa rece, fiind o bautura racoritoare foarte bogata în calciu si probiotice care asigura o buna digestie.

-Laptele de migdale. Acesta nu contine grasimi saturate care dauneaza inimii si este mult mai nutritiv decat laptele de vaca, sustine specialistul care are mereu în frigider o cutie cu lapte de migdale. De asemenea, acest lapte vegetal este o alternativa numai buna pentru persoanele care sufera de intoleranta la lactoza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img