luni, 15 aprilie, 2024

5 vitamine care duc la creșterea energiei și la îmbunătățirea memoriei

Distribuie:

Publicat:

Există mai multe modalități de a vă menține creierul sănătos de-a lungul anilor; una dintre cele mai bune modalități este să vă asigurați că luați toate vitaminele și nutrienții esențiali de care are nevoie.

Medicii recomandă cinci vitamine care pot ajuta la creșterea energiei, îmbunătățirea memoriei și promovarea unei mai bune concentrări, potrivit Exercise With Style.

Vitamina C, vitamina D, vitamina B12 și magneziu, precum și Omega-3, sunt cele cinci vitamine pe care orice persoană trecută de 40 de ani trebuie să le ia în fiecare zi.

Vitamina C, un supliment fantastic

Vitamina C este un supliment fantastic pe care trebuie să-l luați în fiecare zi pentru sănătatea dumneavoastră generală (și poate chiar să vă ajute să vă îmbunătățiți pielea!), dar Dr. Glass spune că poate fi deosebit de utilă atunci când vine vorba de funcția creierului.

„Aceasta este una dintre cele mai importante vitamine pentru concentrare și energie, deoarece este necesară pentru sinteza acetilcolinei, un neurotransmițător care joacă un rol central în atenție și memorie”, explică ea. „În plus, vitamina C poate ajuta la îmbunătățirea fluxului sanguin către creier, ceea ce este esențial pentru menținerea nivelului de energie cerebrală.”

COntinuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img