duminică, 28 aprilie, 2024

A folosit cateva zile o crema, dar prietenii au crezut ca a fost rapita. Ce patise de fapt femeia a lecuit-o pe viata

Distribuie:

Publicat:

Lucy Regler, in varsta de 21 de ani, aproape ca le-a provocat un soc prietenilor atunci cand a postat pe retelele de socializare o poza in care voia sa arata esecul unei creme autobronzante.

Tanara make-up artista spera sa obtina un bronz frumos, insa din cauza faptului ca a uitat sa isi exfolieze piele si sa si-o hidrateze, in unele zone ale corpului, autobronzantul i-a provocat niste pete portocalii foarte mari.

Lucy se pregatea pentru un eveniment si voia sa obtina un look potrivit verii, tinand cont ca ea are, in mod normal, pielea foarte alba, dar rezultatul a fost unul dezastruos – avea pete de diferite nuante si dimensiuni pe tot corpul, nimic nu era uniform sau placut la vedere. Dar dupa ce a postat fotografiile in mediul online, prietenii ei au fost convinsi ca a fost rapita din cauza mainii de pe fata lui Lucy care parea a fi a altcuiva.

„Oamenii faceau comentarii crezand ca altcineva ma apucase (n. r. de fata)”, povesteste Lucy. Intreaga „patanie” a convins-o pe Lucy sa nu mai foloseasca niciodata astfel de produse, desi majoritatea prietenilor ei s-au amuzat dupa ce au aflat adevarul. Tanara a incercat sa scape de falsul bronz prin tot felul de metode, dar niciuna nu i-a reusit iar acum singurul lucru pe care il poate face este sa astepte sa se estompeze de la sine. „Mi-am invatat lectia”, a declarat makeup artista, potrivit gandul.info.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img