miercuri, 1 mai, 2024

A fost gasita Andreea Clara, fata de 14 ani data disparuta de mama ei si cautata de politisti in toata tara

Distribuie:

Publicat:

Andreea Clara Chiru, fata de 14 ani data disparuta de mama ei vineri dimineata, 27 septembrie, in Bacau, a fost gasita de politisti, dupa mai multe zile cautari.

Duminica, Monalisa Gliga, o femeie din localitatea Buciumi, judetul Bacau, ne-a contactat cerandu-ne ajutorul pentru mediatizarea cazului fiicei sale, care disparuse de acasa cu doua zile in urma si pe care o cauta cu disperare.

Femeia ne-a spus ca fata ei, Andreea Clara Chiru, a plecat de acasa vineri dimineata si de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea.

Cu o seara in urma, cele doua ar fi avut un schimb de replici, dupa ce adolescenta de 14 ani, eleva in clasa a VIII-a la scoala din Buciumi, ar fi postat pe Instagram o fotografie pe care mama ei nu a considerat-o ca fiind tocmai decenta.

"I-am reprosat in legatura cu acea poza si i-am luat telefonul, iar dimineata nu am mai gasit-o. A luat si telefonul de pe noptiera noastra. Cand sotul a intrat in camera fetei, la 5 dimineata, a spus ca a disparut. Initial, am crezut ca este o gluma proasta.

Ea nu a mai facut asa ceva, nu a mai plecat niciodata de acasa. A plecat din casa joi noapte, spre vineri, cand dormeam", ne-a spus, in urma cu doua zile, Monalisa Gliga.

Fata fusese vazuta ultima data in autogara din Onesti

Potrivit Monalisei Gliga, telefonul fetei fusese inchis de vineri, de la ora 14.00. Pana la acea ora, atat ea, cat si sotul ei au sunat-o pe Andreea pe mobil, insa fata nu a raspuns.

"Am vorbit cu toata lumea, cu prieteni de-ai ei, nimeni nu stie nimic. A fost vazuta in Piata de sud Bacau, vineri seara, la ora 8 si jumatate seara.

Noi am primit o informatie cum ca ar fi plecat din Onesti in autogara. Acolo, sotul impreuna cu politia au vazut imaginile de pe camerele de supraveghere. Fata era singura, neinsotita de nimeni, adica nu ar fi rapita", ne-a mai spus femeia.

Andreea Clara Chiru a fost gasita in orasul Bacau

Monalisa Gliga a declarat ca plangerea la politie a facut-o vineri dimineata.

Contactati de Observator.TV, reprezentantii IPJ Bacau au transmis ca politistii o cauta pe minora, desfasurand "activitati pentru depistarea si localizarea ei".

Din fericire, acest caz are un final fericit.

Dupa cateva zile de cautari, oamenii legii au reusit sa o gaseasca pe Andreea. Pustoaica din Buciumi a fost depistata de politisti pe raza municipiuui Bacau.

Din primele verificari, fata de 14 ani nu ar fi fost victima vreunei infractiuni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img