duminică, 26 mai, 2024

A fost vreodată Daniela Gyorfi lovită de un bărbat?! Cântareța a răspuns sincer

Distribuie:

Publicat:

Daniel Gyorfi este în industria muzicală de 30 de ani. Artista are 53 de ani, iar de 16 formează un cuplu cu impresarul George Tal și împreună au o fiică, Maria. Artista este o persoană foarte sinceră și recent a vorbit despre loviturile primite de la un bărbat. A fost sau nu artista agresată fizic?!

Daniela Gyorfi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu impresarul George Tal de 16 ani, Cei doi au împreună o fiică și se iubesc tare mult. În vârstă de 53 de ani, artista a mai avut relații în trecut și întrebată dacă a fost vreodată lovită de un bărbat, ea a răspuns sincer.

A fost sau nu Daniela Gyorfi lovită de un bărbat

Acum ceva vreme se zvonea în presă cum că soțul ei, George Tal, ar fi fost violent cu ea. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Daniela Gyorfi a ținut să lămurească acest lucru. Întrebată dacă a fost vreodată lovită de un bărbat, artista a recunoscut că da. Se întâmpla cu un bărbat din trecutul ei, iar acesta a și fost motivul despărțirii.

‘’Am primit o singură palmă de la un fost prieten. Nu eram cântăreață. Prin ’88-’89 am avut un prieten care a vrut să facă, probabil, o glumă și din gluma aia… S-a făcut că îmi dă o palmă și nu știu cum m-am sucit că m-a cam lovit. Nici nu am mai stat la discuție. Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit. A, că ne mai certăm, dar nu că mă înjură. Nu accept așa ceva. Eu nu am fost crescută în chin de mama mea ca cineva să își permită să mă înjure, să mă bruscheze, să mă bată. Nu am cum, nu. Că sunt discuții, că au fost sau că ne-am despărțit, da, asta așa este. Am fost despărțiți 2 ani-3 ani, până când am rămas însărcinată cu Maria și apoi s-a mutat înapoi la mine. Mama mea nu a zis niciodată că George m-a bătut, niciodată. Astea sunt scoase din context, nu știu cum. Dacă mă bătea George, atunci nu mai eram cu el’’, a declarat Daniela Gyorfy.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img