joi, 2 mai, 2024

A murit Nea Vasile, batranul care mergea 10 kilometri pentru a-si cumpara o paine! A fost omorat de un sofer beat!

Distribuie:

Publicat:

Avea 76 de ani și locuia în Izvorul Muntelui. O Românie întreagă a rămas fără cuvinte atunci când a descoperit că omul străbătea zilnic 10 kilometri pentru a-și cumpăra o pâine de la cel mai apropiat magazin. De azi, Nea Vasile nu va mai fi văzut pe drumul spre Bicaz. A pierit din cauza unui șofer inconștient.

Pentru admirabilul bătrânel, drumul către locul de unde își cumpăra pâinea cea de toate zilele devenise un adevărat calvar. Sănătatea-i șubrezită îl încetinea în fiecare zi. Mergea din ce în ce mai greu, dar nu avea de gând să renunțe pentru că nu voia să renunțe la viață. Din păcate pentru el, sfârșitul i-a venit într-un mod crunt, fără ca el să fie capabil să se apere.

Un conducător auto inconștient, care a urcat la volanul mașinii după ce consumase ceva alcool, nu l-a văzut pe bătrânel, iar impactul a fost nimicitor. Nea Vasile s-a stins sub ochii medicilor de pe ambulanță, care au făcut totul pentru a-l menține în viață. Eforturile lor au fost, însă, zadarnice și la scurt timp după producerea accidentului, a fost constatat decesul eroului din Izvorul Muntelui. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img