A început Cupa Romaniei

0
74

A început Cupa României

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui a organizat primele jocuri din noul sezon al Cupei României, faza județeană. În primul tur au intrat opt echipe din liga a cincea, Victoria Munteni de Jos, ACS Moara Domnească, Viitorul Rebricea și FC Ghergheleu obținând biletele pentru etapa următoare.

Victoria Munteni de Jos nu a mai avut nevoie de prezența pe teren, după ce Avântul Solești a refuzat să dispute jocul.

Meciul zilei a fost între ACS Moara Domnească și SC Lipovăț. Gazdele au condus cu 2-0, însă Lipovăț a revenit pe tabelă, fiind nevoie de lovituri de departajare pentru desemnarea câștigătoarei. Au fost șapte serii de lovituri, după ce în prima serie Moara Domnească a ratat primele trei penalti-uri, iar oaspeții-ultimele trei. În cele din urmă, nou înființata echipă din Moara Domnească s-a impus cu scorul de 5-4.

Un alt meci cu multe goluri a fost la Rebricea, unde Viitorul din localitate s-a impus, la limită, scor 4-3, în fața Inter Sport Vaslui.

Derby-ul comunei Codăești dintre Avântul și FC Ghergheleu a fost adjudecat de echipa oaspete, cu scorul de 6-2.

În turul II, programat pe 24 septembrie, vor mai intra celelalte formații din liga  a cincea: Avântul Băcani, Steaua Ivești, Unirea Banca, Unirea Alexandru Vlahuță, FC Vinderei, Voința Ștefan cel Mare, Vulturul Bălteni, FC Vulturești, Rapid Brodoc, Smart Negrești, Avântul Zăpodeni și Gloria Todirești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.