luni, 6 mai, 2024

Acces Direct. Ioana a născut la 16 ani o fetiță care a dispărut misterios. Ce veste șocantă a primit după 43 de ani de căutări

Distribuie:

Publicat:

Ioana a devenit mamă pentru prima dată atunci când avea vârsta de 16 ani. A fost extrem de fericită, însă bucuria ei nu a durat prea mult, deoarece fiica sa a dispărut în condiții misterioase. Mama Ioana și-a căutat de atunci cu disperare fetița, însă nimeni nu a vrut să îi spună adevărul.

După 43 de ani de chin și căutări, Ioana a primit o veste care a șocat-o. Ioana a mărturisit că era clasa a IX-a, la liceu, atunci când a devenit pentru prima oară mamă, într-o maternitate din Bacău.

Ioana a născut la 16 ani o fetiță care a dispărut misterios

A stat în spital două zile, după naștere, în care și-a văzut fiica o singură dată. Ulterior, femeia a fost transferată înapoi, la școală, într-un internat. De atunci nu a mai știut absolut nimic de copilul pe care l-a născut.

Tatăl fetiței a rămas în Ploiești, în orașul său natal. Atunci când Ioana a născut, bărbatul nu a avut bani să meargă la Bacău, pentru a-și vedea fiica. Familia Ioanei nu a dorit să ia copilul, pentru a nu se face de râs.

La vârsta de 18 ani, Ioana a mers să își caute copilul. Fără rezultat, însă. Cu toate acestea, după 43 de ani de căutări fără niciun răspuns, mama Ioana a reușit să își găsească fiica. În realitate, fiica ei a fost cea care a făcut primul pas.

Ioana a fost găsită de fiica ei pe Facebook

Tânăra i-a găsit profilul de Facebook mamei sale și a decis să o contacteze. Norocul cel mai mare al mamei este acela că nu și-a schimbat numele de-a lungul vieții, așa că a putut fi găsită de fiica ei.

Cele două au continuat să vorbească. S-au reîntâlnit, în momentul în care fiica ei, Melania, a decis să se întoarcă în țară pentru a o cunoaște pentru prima dată pe cea care i-a dat viață. Întâlnirea dintre cele două a fost una extrem de emoționantă.

Chiar dacă a suferit un accident de motocicletă, Melania a făcut tot posibilul pentru a merge la fiica ei.

”Cum am văzut poza, mi-am dat seama, seamănă cu mine foarte bine. La școală de câte ori întreba unde e mama și plângea, ei o băteau cu capul de pereți și spuneau că mama ei a murit, că nu are mamă. Prima dată a fost la Câmpina, probabil după vârsta de trei ani. Pe urmă la Breaza, la Văleni, apoi la Plopeni. Tatăl ei a decedat acum cinci ani”, a povestit Ioana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img