sâmbătă, 4 mai, 2024

Accident feroviar de proporții! Cel puțin trei persoane au decedat pe loc

Distribuie:

Publicat:

În ultima perioadă au avut loc accidente cumplite în lume. Aflăm acum că un alt accident feroviar a provocat pagube uriașe, după ce un tren a deraiat. Până acum, cel puțin trei persoane au fost găsite decedate, iar altele au fost duse la spital în stare extrem de gravă.

Accident de tren în Germania

Un accident extrem de grav a avut loc în Germania în urmă cu puțin timp. Cel puțin 3 persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite în stare extrem de gravă după ce un tren de pasageri a deraiat în regiunea Garmisch-Partenkirchen din Bavaria.

Populația din apropiere s-a mobilizat și a avut loc o operațiune de salvare la scară largă. Accidentul a fost unul de proporții, iar pagubele suferite de mare amploare. Situația a fost una extrem de gravă, iar autoritățile spun că trenul era plin la momentul accidentului.

”Avem de a face cu o operațiune mare în desfășurare”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Majoritatea celor aflați în tren erau elevi, care se îndreptau de la școală către casă. Nu se cunoaște până acum cauza exactă a accidentului, dar cert este că peste 60 de persoane au fost rănite, dintre care 16 sunt în stare extrem de gravă. Pentru unii, medicii de la cel mai apropiat spital la care au fost transferați nu dau prea multe șanse de supraviețuire.

Au intervenit elicopterele de salvare

La fața locului a fost nevoie de multe ajutoare, printre care și șase elicoptere de salvare. Acestea au transportat de urgență persoanele rănite și au ajuns la accident în scurt timp de la apel. Pentru unii, însă, prinși între fiarele vagoanelor, nu s-a mai putut face nimic.

Mai multe vagoane s-au răsturnat și s-au rostogolit parțial pe un terasament la nord de stațiunea de schi Garmisch-Partenkirchen din Bavaria. Traficul a fost deviat pentru această zi și s-a circulat foarte greu în acea zonă. A fost deschisă o anchetă pentru a se identifica exact cauza celor întâmplate, dar se pare că ar exista ceva probleme de rutină.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img